بهترین محل تحصیل در خارج از کشور

بهترین محل تحصیل در خارج از کشور

طی تحقیقات به عمل امده کشور کانادا یکی ازمجبوب ترین کشور هایی است که به عنوان ادامه تحصیل می توان ان را برگزید این تحقیقات براساس معیار های متفاوتی همچون میزان خدمات و امکانات رفاهی و بازده و عملکرد اساتید و دانشجویان و برسی سایر عوامل به دست امده است. و همواره ازمحبوب ترین مقصد دانشجویان بین المللی برای کسب مدارک علمی بوده است.در ادامه با ما همراه باشید.

بهترین محل تحصیل در خارج از کشور

کانادا کشوری محبوب در بین دانشجویان

تا امروز بریتانیا مقصد اصلی بسیاری از دانشجویان بین المللی بود، اما حالا کانادا جای بریتانیا را گرفته است و بسیاری از دانشجویان خاورمیانه و آفریقا این کشور را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند. درصد دانشجویان خارجی کانادا 37.8 است و با این احتساب می توان گفت که اکنون کانادا در جایگاه نخست قرار دارد و بعد از آن بریتانیا همچنان مقصد محبوب و اصلی دانشجویان بین المللی است. سال گذشته کانادا در جایگاه سوم از لحاظ درخواست پذیرش دانشجویان خاورمیانه و آفریقا قرار گرفته بود.

در مجموع این نظرسنجی نشان داده است که بریتانیا و ایالات متحده ی امریکا هنوز هم به خاطر اعتبار موسسات آموزشی شان مقصد محبوب دانشجویان بین المللی هستند اما 34 درصد درخواست کنندگان کانادا را مقصد مهم خود عنوان کرده اند و از این جهت کانادا بعد از ایالات متحده ی امریکا و بریتانیا در جایگاه سوم قرار گرفته بود. این مطالعه بیان می کند که اگر مقاصد هدف را به کشورهای مختلف مخصوصا در خاورمیانه تقسیم کنیم، کانادا در بسیاری موارد از ایالات متحده و بریتانیا بهتر است.

نتایج این مطالعه با نتایج سایر مطالعات قبلی که به این نتیجه رسیده بودند که دانشجویان بین المللی به خاطر فرصت های شغلی کم بعد از فارغ التحصیلی، محدودیت های ویزا و استقبال سرد مردم ایالات متحده و بریتانیا از آنها، کانادا را انتخاب می کنند همراستا است. گزارش QS سالانه منتشر می شود و هدف آن معمولا درک چگونگی تاثیرگذاری زمینه های اقتصادی و سیاسی بر تصمیم گیری دانشجویان بین المللی هنگام انتخاب کشور برای ادامه تحصیل است. یافته های امسال این گزارش و نظرسنجی بر پاسخ های 16 هزار و 650 فرد که علاقه مند به ادامه تحصیل در مقطع لیسانس، فوق لیسانس یا دکترا است ارائه شده است.

محبوبیت امریکا در بین دانشجویان

این گزارش همچنین به این مساله پرداخته است که آیا ایالات متحده ی امریکا همچنان می تواند برترین مقصد تحصیلی دانشجویان بین المللی باشد یا خیر. اعتبار امریکا در اذهان دانشجویان خاور میانه ای و آفریقایی صدمه دیده است و گزارش حاکی از این است که در سال 2018 اعتبار امریکا در این مناطق ضعیف تر است. نتایج به دست آمده از بسیاری از افراد خاورمیانه ای حاکی از این است که این افراد کانادا، بریتانیا و استرالیا را برای ادامه تحصیل بهتر از امریکا می دانند.

شرکت کنندگان در نظرسنجی از کشورهای ایران، لیبی، عراق، سومالی و سودان بیان کرده اند که دیگر مانند قبل امریکا را در لیست بهترین کشورها برای ادامه تحصیل قرار نمی دهند. مطالعه بیان می کند که تصمیم دیوان عالی امریکا مبنی بر ممنوعیت ورود ساکنین این کشورها به امریکا در دسامبر 2017 بر انتخاب و تصمیم دانشجویان این کشورها تاثیرگذار بوده است.

حمایت های مالی دانشجویان

مانند سال های قبل بسیاری از دانشجویان بین المللی گفته اند که اصلی ترین محرک ادامه تحصیل در خارج برای آنها حمایت مالی و بورسیه است. امسال 42 درصد از شرکت کنندگان نظرسنجی بورسیه یا کمک مالی را اولویت اصلی خود برای انتخاب کشور مقصد عنوان کرده اند. بسیاری از دانشجویان که می خواهند در خارج تحصیل کنند اظهار کرده اند که ترس از عدم توانایی در پرداخت شهریه های بالا و کاهش بودجه ی آموزش عالی بریتانیا و امریکا مهم ترین عوامل برای عدم انتخاب این دو کشور است.

از سوی دیگر گزارش های اخیر حاکی از این هستند که بورسیه های کانادا و حمایت های مالی این کشور یکی از عواملی است که به جذابیت روزافزودن این کشور در چشم دانشجویان خارجی می افزاید. دانشجویان هنگام اپلای کردن برای تحصیل در کالج یا دانشگاه کانادایی به بورسیه های گوناگون و جوایز متنوعی طی اقامت خود در کانادا دسترسی دارند.

میزان یا نوع کمک مالی که به یک دانشجو اعطا می شود را اغلب شایستگی علمی او تعیین می کند و موسسات معیارهای مختلفی در این زمینه دارند. دولت کانادا همچنین تعدادی بورسیه به دانشجویان بین المللی ارائه می کند. هرچند که قبل از اخذ بورسیه باید از شرایط اخذ آن اطلاع داشته و از ددلاین آن با خبر باشید. همچنین ممکن است بورسیه های 500 دلاری CanadaVisa Study Hub  در دسترس دانشجویانی که در کانادا در حال تحصیل می کنند قرار داشته باشد.

 

بهترین محل تحصیل در خارج از کشور
امیتار دهید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *